Jens-Petter Guthus er ansatt som administrerende direktør i DNB Næringsmegling AS

Styreleder Trine Loe er svært fornøyd med at Jens-Petter Guthus har takket ja til stillingen som administrerende direktør i DNB Næringsmegling AS.

 

  • “Med sin lange bransjeerfaring og sterke nettverk i det nordiske markedet for næringseiendom, er Jens-Petter den rette personen til å lede selskapet fremover. Styret har lagt en ambisiøs vekststrategi for de neste årene og ser frem til å jobbe sammen med Guthus og resten av teamet i DNB Næringsmegling for å realisere målene», sier Trine Loe

 

Styreleder i DNB Næringsmegling Trine Loe. 

 

Guthus kommer fra stillingen som Head of Transaction Nordic Region i Aberdeen/DEAS. Før Guthus kom til Aberdeen i 2006 jobbet han 6 år i Nordea Bank som finanskonsulent med ansvar for finansiering av eiendomsselskaper. Guthus har utdannelse fra Albertson College of Idaho i Business Administration og International Business.

 

Jens-Petter Guthus ser frem til å starte i stillingen.

 

  • “Etter 16 fine år i DEAS/Aberdeen ser jeg nå frem mot å begynne et nytt kapittel hos DNB Næringsmegling. DNB Næringsmegling er et selskap jeg kjenner godt etter mange år i bransjen, kombinasjonen av mange dyktige medarbeidere og en solid eier gjør at jeg gleder meg til at vi sammen skal utvikle selskapet videre. Jeg har opplevd meglerbransjen fra kundesiden gjennom mange år, det skal derfor bli spennende å få bruke denne erfaringen til å være med å videreutvikle DNB Næringsmegling.”

Ny administrerende direktør i DNB Næringsmegling Jens-Petter Guthus. 

 

DNB Næringsmegling er et heleiet datterselskap av DNB og en del av Norges største eiendomsmiljø. DNB Næringsmegling tilbyr tjenester innen transaksjoner, utleie og verdivurdering av næringseiendom og har et av Norges mest profilerte analyseteam.

2022 har startet veldig bra med en inntektsøkning pr 30.06 på nærmere 60 % mot fjoråret.

 

  • “Vi har hatt høy kundeaktivitet etter at samfunnet åpnet igjen i første kvartal i år, og vi opplever økt etterspørsel etter våre tjenester. Dette har også resultert i en betydelig inntektsforbedring i første halvår 2022 ved alle våre kontorer”, sier Loe

 

Jens-Petter Guthus vil tiltre stillingen 1. november.