Drone fra nord - Ring 3 til venstre og boligprosjektet til høyre (1 / 7)
Parallell - Inngansparti fra torget (2 / 7)
Resepsjon/inngangsparti (3 / 7)
Parallell - Kontorlandskap (4 / 7)
Sosial sone (5 / 7)
Takterrasse 14. etasje (6 / 7)
Fasade plater Parallell (7 / 7)
Areal: 708-19480 m2

Lørenveien 65

0585 Oslo

Nytt kontorbygg på 19.500 m² igangsatt på Løren | Økern - Ferdigstillelse sommer 2020

Type lokale
Kontor

Beliggenhet

OPPLEV EFFEKTEN AV DAGSLYS

Parallell er morgendagens kontorbygg, beliggende på Løren midt mellom tre knutepunkter

Gode lysforhold, miljøeffektive løsninger og moderne fasiliteter legger til rette for et godt og effektivt arbeidsmiljø.

ET OMRÅDE I RIVENDE UTVIKLING

Løren, Økern og Hasle er i rivende utvikling, og inngår i Hovinbyen, Oslos største utviklingsområde. Her utvikles nye boliger, kontorbygg og handelsområder. Hovinbyen skal være en fremtidsrettet og klimasmart byutvidelse hvor gange, sykkel og kollektiv transport vil være de enkleste og mest attraktive måtene å ferdes på.

Innen få minutters gange kommer det nye Økernsenteret med 155 butikker og alt man trenger av handel-, service- og helsetilbud.

Bygget ligger på en høyde og er med sine 16 etasjer også meget godt synlig fra Ring 3/E6 og Østre Aker vei.

Standard

ET BYGG MED ET HELHETLIG MILJØFOKUS

Skanska, som byggherre, setter strenge miljøkrav til hele livsløpet for sine bygg og tar bevisste valg for å minimere negative påvirkninger. Dette omfatter blant annet begrenset bruk av kjemikalier, resirkulering av materialer og energieffektive løsninger. Ved å velge et miljøsertifisert kontor tar du som leietaker ansvar for en bærekraftig utvikling. Miljøhensyn genererer lønnsomhet i form av lavere energikostnader, et sterkt varemerke, og produktive, friske og fornøyde medarbeidere.

Innhold

20 000 M2 FYLT MED NATURLIG DAGSLYS

Parallell tilbyr gode og lyse arbeidsplasser. Bygget vil være av høy kvalitet og det er lagt vekt på å skape en stilren fasade med mye innslag av glass. Vinduene er forskjøvet parallelt for å skape klare kontraster og gi et spennende uttrykk til bygget.

Store vindusflater, god takhøyde og effektiv ventilasjon sikrer et godt inneklima.

FELLESFASILITETER

I bygget planlegges velkomstsenter, café, bedriftsrestaurant, møtesenter og auditorium, sykkelparkering med mekkestasjon og sykkelvask, garderobe og dusj, samt parkering med ladestasjoner for el-biler.

Hyggelige og uformelle møteplasser bidrar til samarbeid og kreativitet.

Diverse

Prosjektets hjemmeside: http://parallelloslo.no/

Byggestart er mai 2018 og planlagt ferdistillelse er sommeren 2020

Bebyggelse

FORM FØLGER FUNKSJON

Bygget er tegnet i en rektangulær form og er «delt» på langs i to. De to delene er videre forskjøvet parallelt i forhold til hverandre og skåret for å gi mest mulig fasadelengde. Utformingen av bygget gir maksimal utnyttelse av dagslys.

Parallell har således svært effektive arealplan og består kun av lyse arealer.

Byggets form sikrer naturlig tilførsel av dagslys i alle deler av bygget.

LIV OG BEVEGELSE

Inngangen ligger vendt ut mot et torg til allmenn benyttelse. Her vil det bli gode sitteplasser, grøntarealer, sykkel- og gangstier. Sammen med utadrettet virksomhet i første etasje legger dette opp til et pulserende nærområde hele døgnet.

I forlengelse av torget planlegges det en ny parkbro, som vil bidra til at Løren, Økern og Hasle knyttes enda tettere sammen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 124
Bruksnr: 34

Sist endret: 25. Feb 2019 13:25
Referanse: DNN051760

Om oss

Kan vi bruke dine posisjonsdata til å vise nøkkeltall, prospekter osv. der du befinner deg?

Tillatelsen lagres i tretti dager, posisjonen lagres aldri.