Oo - Fasade Inngangsparti Front (1 / 6)
Oo - Drone1 (2 / 6)
Oo - Atrium (3 / 6)
1. plan - Bedriftsreturant og resepsjon (4 / 6)
Oo - Resepsjon - Entre (5 / 6)
Oo - Fløy Øst - 7. plan (6 / 6)
Areal: 575-1896 m2

Vitaminveien 4

0485 Oslo

Workplace Oo - Kontorer fra 575 til 1.900 m² i nybygg med innflytting Q3 2019 - Storo/Nydalen

Type lokale
Kontor

Adkomst

Workplace Oo ligger gunstig plassert i umiddelbar nærhet til et av Oslos største kollektivknutepunkter. Det er rundt to-tre minutters gange til Storo T-banestasjon, Storo trikkestasjon, Flybussekspressen og flere busslinjer, noe som gjør det raskt, enkelt og miljøvennlig å koordinere reiseveien til jobb. Like øst for stasjonsområdet ligger Gjøvikbanen, og 200 meter sør for stasjonen ligger jernbanestasjonen Grefsen stasjon.

Kontorbygget ligger i tillegg perfekt plassert for ankomst med bil fra Ring 3, og sørger for kort reisevei til Oslo sentrum. Det er også en rekke sykkel- og gangveier som strekker seg fra Storo i nesten alle retninger.

Beliggenhet

EN BY I BYEN

Byggingen av Workplace Oo er godt igang. Vi har toppetasjene 6. til 7. etg. ledig i Fløy Øst, med areal fra 575 til 1.321 m² pr plan. Totalt ledig areal er ca. 1.900 m². Innflytting i helt nye lokaler fra Q3 2019!

Workplace Oo ligger sentralt plassert i Vitaminveien 4 i det raskt voksende området Storo/Nydalen og oppleves som en egen «by i byen». Områdene Storo og Nydalen er hjem til en rekke små og store bedrifter, og områdene oppleves som svært attraktivt.

Storo, Grefsen og Nydalen er inne i en sterk vekstfase med bl.a. nye boliger, flere næringsbygg, skoler, barnehager, hotell samt at Norges største kino (IMAX) er under oppføring på Storo. Utbyggingen som nå er i gang er med på å skape et dynamisk og urbant miljø.

Kun et steinkast unna ligger populære Storo Storsenter og alt man trenger av handel-, service- og helsetilbud.

Workplace Oo ligger gunstig plassert i umiddelbar nærhet til et av Oslos største kollektivknutepunkter. Det er rundt 2-3 minutters gange til Storo T-banestasjon, Storo trikkestasjon, Flybussekspressen og flere busslinjer, noe som gjør det raskt, enkelt og miljøvennlig å kOordinere reiseveien til jobb. Like øst for stasjonsområdet ligger Gjøvikbanen, og 200 meter sør for stasjonen ligger jernbanestasjonen Grefsen stasjon.

Kontorbygget ligger i tillegg perfekt plassert for ankomst med bil fra Ring 3, og sørger for kort reisevei til Oslo sentrum. Det er også en rekke sykkel- og gangveier som strekker seg fra Storo i nesten alle retninger.

Innhold

Kontoretasjene består av store, plasseffektive og fleksible arealer med tidsriktig og høy standard. Hver etasje kan leies som hele plan eller deles opp i mindre enheter.

Lokalene kan tilpasses åpent kontorlandskap eller med team- og cellekontorer, med tilhørende møte- og multirom.

FELLESFUKSJONER

I 1. etasje ligger byggets fellesfunksjoner som betjent resepsjonsområde med ventesone og café, bedriftsrestaurant, møteromssenter.

I U1 ligger parkeringsanlegg for biler og sykler sammen med gode dusj- og garderober løsninger. I tillegg ligger byggets treningsrom her som har direkte utgang til parken som flukter med bygget i syd.

KONTORETASJENE, se også arealtabell!

I etasjene 1-7 ligger kontorarealene med arbeidsplasser langs utvendige og innvendige fasader. Den tekniske infrastrukturen i bygget legger til rette for fleksibilitet og effektivitet i utforming av lokaler og mulige leieinndelinger.

FLEKSIBLE LØSNINGER

Workplace Oo prosjekteres til å bli et moderne kontorbygg med gjennomprøvde teknologiske løsninger. Bl.a. skal Skanskas patenterte klimakonsept Deep Green Cooling, som er et av de mest innovative kjøle-konseptene på markedet, implementeres i Workplace Oo. Prosjektet har mottatt støtte fra Enova for bruk av innovativ teknologi.

Alle store tekniske installasjoner er diskret plassert i underetasjen. Dette gir mer effektive kontoretasjer for leietakerne, samt at lokaler og planløsning enkelt kan tilrettelegges for en arbeidshverdag i stadig endring.

STATUS UTLEIE

Litt over 21.000 m² BTA er nå leid ut med første innflytting i oktober 2018. Fløy 1 (fløyen vendt mot Nydalen) er utleid. 6. og 7. etg i Fløy 2 (Fløy Øst) er fortsatt ledig og har etasjeplan på hhv 575 m² og 1.321 m² BTA.

Diverse

Økonomi

Oo SETTER STANDARDEN FOR MILJØVENNLIGE KONTORBYGG

Workplace Oo er et bærekraftig kontorbygg med svært kostnadseffektive løsninger – gode nyheter for både miljøet og økonomien. Dette bidrar til lavere energiforbruk og et behagelig inneklima som sørger for økt produktivitet og trivsel blant de ansatte. Og med et av landets største kollektivknutepunkter samt et omfattende sykkel- og gangveinett i umiddelbar nærhet, ligger alt til rette for miljøvennlig pendling til og fra jobb.

Skanska har som mål å sertifisere alle nye bygg og at disse byggene skal oppnå gode karakterer i henhold til Energimerkeordningen BREEAM NOR. For å få til dette er det viktig at byggene våre har en sterk miljøprofil, som blant annet sikres gjennom bærekraftige tiltak på områdene energi, inneklima, vann, materialer, avfall, transport og sikkerhet. Alt dette er ivaretatt under produksjonen av Workplace Oo som skal miljøklassifiseres i henhold til BREEAM Excellent.

Bebyggelse

Workplace Oo er av solid bygningsmessig kvalitet, der lavt energibruk sikres gjennom gode løsninger for energiforsyning, detaljer og materialvalg. Bygget er delt opp i to bygningskropper som henger sammen i et overbygget atrium i glass, som gir naturlig dagslys i alle etasjer. Bygget er på hele 24 000 m² fordelt på åtte etasjer (inkl. underetasje), og er det første som møter blikket ditt når du kommer opp fra Storo T-banestasjon. Få kontorbygg kan tilby bedre synlighet enn Workplace Oo.

Workplace Oo har fleksibel planløsning, god takhøyde og store vindusflater, miljøvennlige løsninger og gir leietakerne friheten til å kunne tilpasse leiearealet selv.

Første etasje er selve hjertet i bygget, der både gjester og ansatte blir tatt imot på en åpen og inviterende måte i hyggelige og moderne omgivelser. Her kan man blant annet innta morgenkaffen sammen med en kollega på den koselige kafeen, eller holde et uformelt møte i loungeområdet.

Historie

Selve navnet Oo er inspirert av gården «O», som tidligere lå i området. I 1550 ble gården O delt inn i «Store O» og «Lille O», som i dag er bedre kjent som stedsnavnene Storo og Lillo. Gården har helt siden 1200-tallet vært synonym med liv, vekst og velstand – en tradisjon Skanska nå ønsker å videreføre med byggingen av Oo.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 76
Bruksnr: 242

Sist endret: 14. Jun 2019 14:05
Referanse: DNN051625

Om oss

Kan vi bruke dine posisjonsdata til å vise nøkkeltall, prospekter osv. der du befinner deg?

Tillatelsen lagres i tretti dager, posisjonen lagres aldri.