Tress Fonds kjøper Eikparken i Kobbervikdalen

Eikparken ligger i Kobbervikdalen, syd for Drammen sentrum. Parken har ca. 30 leietagere og består av fem bygg med primært kontorlokaler.

 

Selgerne er det lokale eiendomsselskapet Fevang AS, samt SSS Holding. Kjøper er Tress Fonds igjennom selskapet Eikparken Holding.

 

-Vi gir honnør til begge partene for konstruktivt samarbeid og retter en takk til Fevang AS og SSS Holding for tillitten i forbindelse med oppdraget, sier rådgiver Gunnar Selbyg i DNB Næringsmegling.

 

-Vi har solgt mye eiendom det siste halvannet året, og med skiftet i markedet kan det se ut til at vi har vært heldige der. Det gjør at vi nå er aktive med å kjøpe ny eiendom. Dette er det andre kjøpet på kort tid, så vi er godt i gang, sier Tress sjef Jarle Villumstad. Eiendommene passer bra inn hos oss, med sine krav til aktiv eiendomsforvaltning. Vårt motto er «Vi skaper litt verdier hver dag!», og profilen på Eikparken passer jo bra i så måte. Vi er fornøyde med å ha med selgerne videre på en andel i prosjektet, da får vi god kontinuitet, sier Villumstad.

 

-Vi har utviklet eiendommen over 15 år og slo oss etter hvert sammen med SSS Holding. Sammen har vi blant annet fullført nybygget Gråterudveien 5 og nå ønsker vi å føre stafettpinnen videre for å frigjøre både kapital og tid, sier Martin Fevang i Fevang AS.

 

DNB Næringsmegling sitt team har bestått av rådgiver Gunnar Selbyg og analytiker Christoffer Mork Lunde.

 

Selgers advokat har vært TYR Advokatfirma ved Fredrik Edvardsen og kjøpers advokat har vært BSN Advokatfirma ved Børge Nygårdshaug.