Tilbake til normalen, eller, den nye normalen

Første halvår 2021 er historie, og for et halvår, med opp- og nedturer over det ganske land hva gjelder koronasituasjonen, til et transaksjonsmarked som faktisk er all time high, til leienivåer som peker oppover, til en børs som også har beveget seg mot himmelen, riktignok med noen korreksjoner på veien, – hvem hadde sett det i krystallkulen ved årets start?

 

Det som er sikkert og visst er at sommeren kommer til samme tid uansett, og vi er privilegerte som bor i Norge, som er og blir et fantastisk land. Jeg tror flere av oss har blitt bedre kjent i eget land ila det siste året, noe som for mange også har gitt mersmak. Godt er det for reiselivs- og restaurantbransjen som virkelig har blitt satt på vent i koronatiden.

 

Jeg må innrømme at det har vært ufattelig befriende og ikke minst bidratt til masse ny energi og faktisk treffe kunder og kolleger, og mennesker på cafe eller restaurant de siste ukene. Det var som en kollega sa forleden i heisen, «gleder meg til å se kolleger tredimensjonalt og ikke bare på skjerm».

 

Sommerhilsen fra Anne Helene Mortensen, Adm. direktør i DNB Næringsmegling. 

 

Så hva blir den nye normalen?

 

Vi i DNB Næringsmegling har for tredje gang gjennomført brukerundersøkelsen blant 25 av de største kontorbrukerne i landet. Refleksjoner rundt hva kontorbrukerne faktisk tenker om den nye normalen får du svar på i dagens nyhetsbrev. Du kan også lese om det brennhete transaksjonsmarkedet hvor også interessen for handel og hotell har tatt seg betydelig opp.

 

Tusen takk for samarbeid og samspill gjennom første halvår 2021, vi ser frem til fortsettelsen!

 

Riktig god lesing og god sommer!