Nybygg med grønn mobilitetspakke

Byggingen er godt i gang i Brynsveien 14 (tidligere Østensjøveien 16) og Ferd Eiendoms nybygg står klart høsten 2019. Bygget er i gangavstand til både Brynseng og Helsfyr T-banestasjon, men har i tillegg et spesielt, grønt tilbud til leietakerne – grønn mobilitetspakke. Det nye konseptet innebærer at leietakerne får rimelig og fleksibel tilgang på elsykler og lånebiler gjennom et årlig abonnement som dekker alle de ansatte.

 

Sophies Minde – heleid av Oslo Universitetssykehus – har tidligere inngått en en leieavtale på over 5 000 kvm i Brynsveien 14, men det er fremdeles ledige lokaler i byggets tre øverste etasjer. Utleiemegler Ketil Ervik i DNB Næringsmegling leier ut bygget for Ferd Eiendom.

– Brynsveien 14 vil bli et moderne, fullservice kontorbygg, i følge Ervik. I tillegg til bedriftsrestaurant blir det en kafé som vil være åpen for publikum, samt takterrasse, felles resepsjon, garderober og møterom. Beliggenheten treffer godt med en T-banestasjon tre minutters gange unna og gangavstand til ytterligere en stasjon. Mange interessenter liker også den grønn mobilitetspakken i en tid hvor stadig færre kjører til jobb.

 

Les mer om bygget her!

For ytterligere informasjon om de ledige lokalene – se her!

.

 

 

 

Skrevet av analytiker Thomas Ramcilovic