Ny transaksjonssjef i DNB Næringsmegling

Hans-Christian Birkedal er ny transaksjonssjef i DNB Næringsmegling. Samtidig har vi ansatt Anne Elisabeth Næstvold som ny transaksjonsrådgiver.

 

Artikkelen stod først på trykk i Estate Nyheter tirsdag 20. november

 

DNB Næringsmegling har fått på plass etterfølgeren etter tidligere leder for transaksjonsavdelingen Morten Roland.

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått på plass de to nye i transaksjonsavdelingen. Hans- Christian Birkedal blir leder i transaksjonsteamet fra første januar. Dette er en viktig stilling i Selskapet ut fra et Osloperspektiv, men han vil også jobbe tett mot kontorene i Trondheim, Bergen og Stavanger. Vi har jobbet målrettet for å få rett person på plass, og er veldig fornøyd med hans bakgrunn fra både CBRE og Industrifinans, sier Anne Helene Mortensen, leder for DNB Næringsmegling til Estate Nyheter.

 

Solid erfaring

Hans-Christian Birkedal har vært i CBRE i nesten fem år, blant annet som leder av transaksjonsteamet der. Han har også jobbet syv år i Industrifinans, hvor han var partner og fokuserte på direkteinvesteringer i næringseiendom i Norge og Tyskland.

– Gjennom sitt virke har Hans-Christian jobbet tett opp mot nasjonale så vel som internasjonale investorer, i tillegg har han også jobbet tett mot store leietagere og gårdeiere, sier Mortensen.

Anne Elisabeth Næstvold kommer fra NRP.

Hun har også ansatt Anne Elisabeth Næstvold som ny rådgiver i transaksjonsavdelingen.

– Hun har en kjempespennende profil, med fem år i NRP, hvor hun som analysesjef jobbet med analyser, verdivurderinger og rådgivning, herunder salg og utleie, sier Mortensen.

 

Sterk kultur

– DNB Næringsmegling er et meget interessant selskap med en sterk kultur og interessante synergier med ulike miljøer i DNB-konsernet. Videre er de gode på analyse. Jeg har tidligere jobbet sammen med Gunnar Selbyg, som etter mitt syn er bransjens beste analytiker. Transaksjonsteamet til DNB er meget kompetent med solide kapasiteter, sier Birkedal til Estate Nyheter.

Han har ambisjoner om at DNBs transaksjonsavdeling skal vokse videre.

– Med tilstedeværelsen i Trondheim, Bergen og Stavanger har vi en god inngangsport til det norske markedet for utenlandske investorer som også er svært aktive utenfor Oslo, sier Birkedal.

 

Dyktige kollegaer

– Det er givende å få jobbe med dyktige kollegaer i et pulserende miljø. Jeg begynte første september og har allerede fått jobbe med flere eiendomstransaksjoner, og stiftet mange nye bekjentskaper. Jeg ser frem til fortsettelsen, sier Anne Elisabeth Næstvold.