Ny leder for Stavangerkontoret

DNB Næringsmegling ansetter ny leder for Stavangerkontoret.

 

Egil Kvannli har lang erfaring som CFO og CEO. Egil har gjennom sitt virke vært ansvarlig for store omstillingsprosesser med hovedvekt på lønnsomhet og salg. Han er kommersiell og dedikert i det han gjør, og har i tillegg et stort nettverk i Stavanger og omegn.

 

  • Kan du si noe om hva du har gjort tidligere?

Jeg ble Finansdirektør/CFO da jeg var 30 år og har nå vært CFO/CEO de siste 18 år. I mitt virke har jeg vært med på mange transaksjoner i forbindelse med kjøp og salg av selskaper, både i inn og utland. Jeg har jobbet og bodd i Houston og Singapore.

Som CFO og IR ansvarlig i Sevan Marine, hadde jeg over 500 en-til-en investor møter verden over, dvs både Asia og Europa og USA. På børsen har jeg vært med på egenkapital-emisjoner og større obligasjonslån.

Andre spennende oppgaver som kan nevnes, er at jeg har vært styremedlem i Funcom i fire år, hvor vi snudde selskapet fra å være på konkursen rand til å mangedoble verdien på selskapet. Nå i 2020 ble selskapet solgt til Tencent, etter av verdens mest verdifulle selskap etter dagens aksjekurs.

 

  • Hvilke felt interesserer deg mest å jobbe innen?

Som kunde av DNB både i inn og utland, og for de selskapene jeg har jobbet for, har jeg alltid sett de mulighetene som DNB konsernet gir kunden. Dette gjelder ikke minst når forskjellige avdelinger i banken jobber sammen. Jeg er overbevist om at det er mulig å hente ut flere synergier til det beste for våre kunder og banken. I Stavanger har vi gode vekstmuligheter, og jeg ser frem til å bli kjent med både gamle og nye kunder.

 

  • Hva gjør du når du ikke er på kontoret?

Mine barn er nå 16 og 18 år og det blir dermed litt mer tid tilgjengelige til andre aktiviteter som friluftsliv og trening. Jakt og fiske er også en god arena for å være i sammen med gode venner.

Jeg hadde en barnedrøm om å bli kokk og jeg liker derfor godt å lage mat til både små og store anledninger.

 

Vi er glade for å ha med Egil på laget!