Fullt hus på DNB Eiendomsdagen 2022

Etter to år uten Eiendomsdagen var det en stor glede å ønske 650 eiendomskunder og bransjekollegaer til fullt hus under DNB Nordic Real Estate & Construction Conference i går.

Noen av eiendomsbransjens mest profilerte navn delte av sin erfaring og kunnskap i spennende foredrag og interessante paneldebatter:
Vi har lagt bak oss en korona-drevet forbruksfest, rentene stiger, inflasjonsspøkelset truer og energikrisen fører Europa inn i resesjon. Hvordan påvirker verdensøkonomien eiendomsmarkedet? Hvordan ser morgendagens kontormarked ut og hvordan skal bransjen lykkes i å nå klimamålene?

Polfarer Børge Ousland var også tilstede og trollbant forsamlingen med en nervepirrende beretning om mestring, målbevissthet og samhold fra sitt siste, tre måneder lange eventyr på Nordpolen.

Sjeldent har det vært viktigere å holde seg oppdatert. Sjeldent har vi vært mer henrykt over å samle så mange mennesker under ett tak. Takk til alle inspirerende foredragsholdere og paneldebattdeltakere for å dele av deres erfaring og kunnskap. Og takk til alle våre gjester for at
dere kom, lyttet og minglet, og dermed bidro til å skape eiendomsbransjens kanskje viktigste møteplass!

 

Eiendomsdagen gjenoppstår som Nordic Real Estate & Construction Conference 
DNB og Oslo Urban Week samarbeidet i år for første gang og la DNB Eiendomsdagen inn i Oslo Urban Week. Det er stor stas å konstantere at vi sammen greide å skape ukens best besøkte arrangement!

Agenda: Les her