DNB Næringsmegling Bergen ansetter

DNB Næringsmegling i Bergen forsterker laget og ansatt Marius Lien som senior rådgiver på transaksjoner.

«Vi er veldig glad for å få med oss Marius og ser han har kvaliteter som umiddelbart vil være med å styrke oss. Han har en spennende og distinkt bakgrunn som vil bidra med å gi oss et friskt blikk på problemstillinger i en verden i utvikling», sier Direktør for Bergenskontoret, Haakon Jard Veidung.

 

«For meg har næringseiendom og særlig transaksjonsmarkedet fremstått som dynamisk og spennende, jeg har over lengre tid fulgt bransjen og det lokale markedet fra sidelinjen via media og venner og bekjente i bransjen. Når jeg etter ansettelsesprosess og dialog med Haakon fikk muligheten til å bli en del teamet til DNB Næringsmegling trengte jeg ikke lang betenkningstid før jeg bestemte meg for å gripe muligheten. Jeg ser frem til å lære meg faget og bransjen og er sikker på at med den kyndige veiledningen jeg opplever å få fra det solide og faglig dyktige Teamet i DNB Næringsmegling skal komme meg fort opp i fart. Jeg regner med at jeg relativt hurtig skal bli en positiv bidragsyter til både teamet i DNB Næringsmegling og markedet for næringseiendom i Bergen», sier nyansatte Marius Lien.

 

Marius har bred erfaring fra prosjektledelse og rådgivning, med særlig erfaring fra produksjon og logistikk innen olje, energi og havbruk. Han kommer til DNB Næringsmegling fra den den franske teknologi og konsulentgiganten Capgemini hvor han var del av selskapets lokale ledergruppe i Bergen. Som rådgiver og prosjektleder har Marius tilegnet seg kunnskap om, og innsikt i lokalt og nasjonalt næringsliv.

 

Marius er utdannet siviløkonom med  Mastergrad fra Handelshøyskolen i København (CBS) og bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI Bergen.

 

Vi gleder oss til å få Marius med på laget!