DNB Næringsmegling ansetter

DNB Næringsmegling satser offensivt og har ansatt Axel Frederick Meyer som ny senior rådgiver på Utleie Oslo.

Axel kommer fra SOS Barnebyer hvor han har vært de siste 4 årene. Før det var han 5 år i Union Næringsmegling hvor han jobbet som utleiemegler blant annet med fokus på kontor og handel. Han har også vært boligmegler hos Torbjørn Ek.

Axel er jurist av utdannelse og vil hos oss primært fokusere på kontor og noe retail i Oslo.

 

Hvordan havnet du i eiendomsbransjen?

Jeg startet faktisk litt ved en tilfeldighet som megler hos Advokat Torbjørn Ek, selv om jeg gjennom store deler av livet har hatt interesse for historie, arkitektur og byfornyelse. Interessen for eiendom bare forsterket seg i denne perioden, da jeg lærte enormt mye om bransjen.

 

Hvilke felt interesserer deg mest å jobbe innen?

Det er mange elementer som skal falle på plass når man skal finne et sted å «bo». Et kontor er ikke bare et kontor. Det er ofte et strategisk viktig valg for bedriften å finne de riktige omgivelsene. Hvilke signaler ønsker man å formidle med valget, er beliggenhet viktig, utformingen, eller krever bygget spesielle egenskaper? Valget kan være avgjørende for hvilke kunder man ønsker å komme i kontakt med, men også hvilke arbeidstakere man ønsker å tiltrekke seg. Det å kunne være rådgiver for leietaker såvel som utleier, til å finne de optimale løsningene interesserer meg. Det er først når begge har fått en god avtale man skaper tillit mellom partene – som resulterer i de langsiktig gode samarbeidene.

 

Hva gjør du når du ikke er på kontoret?

Jeg er glad i familie og venner, og bruker naturlig nok mye av min tid med dem. Jeg er over gjennomsnittet interessert i kunst og kultur – og har flere verv innen museums- og kulturlivet. Kunnskap fra dette området får jeg overraskende ofte bruk for på jobb, og det er gøy. Jeg er utrolig glad i den varme årstiden, sol, saltvann og Sørlandet – reiser og mat kommer som en god nummer to – og så blir det en god porsjon trening hele året. Så tiden utenfor kontoret fylles raskt opp.

 

Vi gleder oss til å få Axel på laget over sommeren!